Főoldal Nem lakossági ügyfelek Koncesszori alvállalkozók

Koncesszori alvállalkozók

A MOL a koncessziós tevékenységek irányítását és országos koordinációját nyerte el, de a megvalósítást nem egyedül tervezi, hanem kiterjedt alvállalkozói hálózat bevonásával. Az alvállalkozói hálózat kiépítésekor nagyban támaszkodik majd a már most tapasztalattal és piaci ismerettel rendelkező szereplőkre. Hatékonyságnöveléssel, motiváló új rendszerek bevezetésével és infrastrukturális fejlesztésekkel növelni szeretnénk az újrahasznosításra átadott haszonanyagok mennyiségét.

2023. július 1-jét követően egy centralizált hulladékgazdálkodási rendszer jön létre, melyben a Mohu Mol Hulladékgazdálkodási Zrt. (Mohu) koncessziós tevékenysége révén a magyarországi hulladékgazdálkodási közszolgáltatási résztevékenységből, valamint a hulladékgazdálkodási intézményi résztevékenységből keletkező hulladékok kezelését látja el. A hosszú távú stratégia részeként a körforgásos gazdaság elősegítése érdekében fuvarozó vállalatok jelentkezését is várjuk, akik a hazai hulladékgazdálkodás fejlesztésében a partnerünkként részt kívánnak venni. Amennyiben az Ön vállalata vagy alvállalkozója hulladékfuvarozással foglalkozik és szándékában áll részt venni a koncesszió hatálya alá tartozó hulladékszállítási feladatokban, kérem töltse ki az alábbi adatbekérő formot:

Töltse ki a jelentkezési adatlapot!

Az űrlap kitöltésével lehetősége van bekerülni a Mohu Mol Hulladékgazdálkodás Zrt. adatbázisába, amelynek használatával kiválasztásra kerülnek a hulladékszállítási tevékenységet végző alvállalkozók. A felmérés célja, hogy megfelelő engedéllyel és kapacitásokkal rendelkező vállalatok kerüljenek meghívásra a fuvarozási feladatok ellátására meghirdetett tenderekre.

 

Segítünk megkönnyíteni a napi szintű adatbetöltési feladatokat. Részletekért kattintson ide: